Φρίκη στο Λίβανο: Την κατέκαψε επειδή αρνήθηκε να κάνει έκτρωση

0

Μαχή για τη ζωή της δίνει μία γυναίκα 21 ετών στο Λίβανο την οποία ο σύζυγός της κατέκαψε με συσκευή γκαζιού, επειδή του είπε ότι θέλει να κρατήσει το παιδί που κυοφορούσε.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας καθολικά εγκαύματα, ενώ υπέστη υποβολή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου της Τρίπολης στο οποίο νοσηλεύεται η κοπέλα οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι ελάχιστες.

Η φριχτή επίθεση σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε με τον άγριο ξυλοδαρμό της νεαρής από τον σύζυγό της όταν του είπε ότι την είχε αφήσει έγκυο και ήθελε να κρατήσει το μωρό. Ο άντρας αντέδρασε δηλώνοντας πως δεν θέλει να γεννηθεί αυτό το παιδί καθώς θεωρούσε ότι θα επιβάρυνε οικονομικά την οικογένεια.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν θέλουν αμοιβή για την θεραπεία της κοπέλας, όμως τα έξοδα και πάλι είναι πολλά με τον πατέρα της να ζητά βοήθεια από τους πολίτες της χώρας προκειμένου να βοηθήσει την κόρη του.

«Χρειάζεται 15 αιμοπετάλια (μεταγγίσεις) καθημερινά και το καθένα κοστίζει 100 δολάρια, εκτός από το καθημερινό κόστος του νοσοκομειακού κρεβατιού, του ιατρικού εξοπλισμού και της θεραπείας στη ΜΕΘ. Η οικογένειά της είναι εξαιρετικά φτωχή και είναι μια νεαρή γυναίκα… χρειάζονται οποιαδήποτε μορφή ιατρικής βοήθειας», δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα ένας φίλος της οικογένειας.

Οι δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας του Λιβάνου συνέλαβαν τον σύζυγο, ο οποίος σχεδίαζε να φύγει από τη χώρα, και θα προσαχθεί στη Διακαιοσύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ