Χαμόγελα ευχές και βραβεύσεις στην κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΙΟΛΟΥ Φυλής

0

Με ευχαριστίες στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον αθλητικό σύλλογο ΑΙΟΛΟΣ, ξεκίνησε την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Φλουσκούνης ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Μαυροειδή για την παραχώρηση στέγης στο σύλλογο, τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και τη γενικότερη στήριξή τους στο σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην παρουσία του συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη υπογράμμισε πως σε αυτή τη δύσκολη εποχή και περιοχή ο αθλητισμός είναι υγιής διέξοδος για τα παιδιά που “θέλουμε να είναι καλά παιδιά, καλοί μαθητές και καλοί αθλητές” τόνισε.

Τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς στα παιδιά.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Μαρία Θεοδώρου, Βασιλική Τζαβάρα, Ελένη Μακαβάλου και Ειρήνη Μουζακίτη για την αριστεία τους στο σχολείο και δέκα αθλήτριες της Κ 16 για τις αθλητικές επιδόσεις τους. Πρόκειται για τις Μαρίλια Κελαϊδίτη, Ειρήνη Μουζακίτη, Θεοδώρα Παπαδοπούλου,Λυδία Φωτεινή, Ελένη Μακαβέλου,Φωτεινή -Μαρίνα Μαρίνου, Χρύσα Ζαχαρογιάννη, Ελένη Στιακάκη, Σοφία Γεωργακοπούλου και Ειρήνη Κολιού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου, Γιώργος Αβράμης, Χρυσούλα Κουράση, Σταύρος Κατσίλας και Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Μηνάς Ζέρβας και ο Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Ρίζος.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι. Ν. Παναγίας Γρηγορούσας πρωτοπρεσβύτερος Άγγελος Κανέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ