Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τεχνόπολη: Συναυλίες και εκδηλώσεις όλων των ειδών

0

Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους υπόσχεται η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Σπουδαία ονόματα της εγχώριας και όχι μόνο μουσικής σκηνής επισκέπτονται και τον Ιούλιο την σκηνή της Τεχνόπολης και υπόσχονται βραδιές γεμάτες κέφι και διασκέδαση.

Καθώς ο Ιούλιος φτάνει στο τέλος του οι Calexico ετοιμάζονται να ανέβουν στην σκηνή της Τεχνόπολης και να ξεσηκώσουν το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες, ενώ μέχρι και τον Σεπτέμβριο μπορείτε να δειπνήσετε στα 50 μέτρα ύψος με όλη την πόλη κυριολεκτικά στα πόδια σας.

Το πρόγραμμα

28/07: Calexico

Με την μπάντα σε πλήρη σύνθεση, όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους στις βαλίτσες τους και ένα νέο δυνατό αισιόδοξο άλμπουμ, οι Calexico πραγματώνουν το όνειρο κάθε καλλιτέχνη και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά αγάπης, λυρισμού και χαρμόσυνης μελωδίας.

Έως 18.09: Dinner in the sky

Το εστιατόριο που μας ανεβάζει στα 50 μέτρα ύψος και μας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με θέα την πόλη βρίσκεται για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη!

Έως τον Οκτώβριο: Έκθεση «Θυμάμαι το ‘22»

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία» και του project ερμηνείας μαρτυριών προσφύγων από μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα – Τρίτη έως Κυριακή, 10.00-17.00 (τελευταία επίσκεψη στις 16.00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ