Σοκάρουν οι περιγραφές του 17χρονου στα Πετράλωνα που φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η έκθεση της παιδοψυχιάτρου που συναντήθηκε με τα δύο παιδιά της οικογένειας από τα Πετράλωνα και φέρνει στο φως η Real News αποτυπώνει τη φρίκη που έζησε ο 17χρονος όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

Τα όσα φέρεται ότι γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού πραγματικά προκαλούν σοκ. Η παιδοψυχίατρος μετά στη συνάντηση με τα παιδιά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Οταν η παιδοψυχίατρος ρώτησε τον 17χρονο για το τι θυμάται ότι γινόταν είπε… «Ο Α. ξεκινούσε τη δ… σε μένα. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ όλοι με όλους. Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση».

την ερώτηση πως ένιωθε ο ίδιος ανέφερε: «Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικά όλα αυτά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πραγματογνώμονες παρουσιάζουν το 17χρονο αγόρι ως πειθαρχημένο και ώριμο παιδί. Ευγενικό και τυπικό με προσεγμένη εμφάνιση και υγιεινή και σε συμβατό αναπτυξιακό στάδιο για την ηλικία του. Ο λόγος του χαρακτηρίζεται από συνοχή και συνεκτικότητα.

Η παιδοψυχίατρος μίλησε και με την 12χρονη κόρη της οικογένειας. «Χόρευαν και εγώ ήμουν πάνω σε ένα τραπέζι και έκλαιγα. Ο μπαμπάς με ακουμπούσε δυνατά στο κεφάλι και με πίεζε πολύ». Η παιδοψυχίατρος διαπίστωσε καλή αντιληπτική ικανότητα και αναπτυξιακό επίπεδο φυσιολογικό και συμβατό με την ηλικία της».

Η εισαγγελική πρόταση παραπέμπει σε δίκη 9 κατηγορούμενους αναμεσά τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here