Έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο, φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα σε παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ και την ομάδα των Εθελοντών της πόλης διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μαζί με την Περιφέρεια Αττικής το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».

Πρωταθλητές όπως ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης, ο Περικλής Δορκοφίκης και τα άλλα παιδιά της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ αναμετρήθηκαν με Ηρακλειώτες παλαίμαχους με διπλό σκοπό: αφενός να δώσουν το παράδειγμα της αξίας του αγνού αθλητισμού στα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα, αφετέρου να συγκεντρωθούν είδη υποστήριξης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Τον αγώνα πλαισίωσαν οι Ακαδημίες του Τυφώνα, με φιλική αναμέτρηση των παιδιών της ομάδας πριν από το κυρίως ματς, καθώς και οι αθλητές του Συλλόγου Κουνγκ Φου της πόλης, με ένα μοναδικό δρώμενο στο ημίχρονο του αγώνα.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές που στήριξαν έμπρακτα τον σημερινό αγώνα και μας βοήθησαν να σταθούμε για ακόμα μια χρονιά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, κάτι που κάνουμε κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία επτά χρόνια. Ο Αθλητισμός μας ενώνει», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here