Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας: Ένταξη σε δύο προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος-Συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά είχε ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης

0

 

Τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά συνάντησε μαζί με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Δυτ. Αττικής Γιώργο Κώτσηρα, ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-ΟινόηςΧρήστος Ε. Στάθης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της απεμπλοκής μικρού τμήματος του χώρου που θα φιλοξενήσει το νέο αμαξοστάσιο του Δήμου, το οποίο εκ σφάλματος χαρακτηρίστηκε δασικό.

Ακόμη συζητήθηκαν οι ενέργειες για την ανάταξη των καμένων εκτάσεων στο Δήμο καθώς και η προστασία του δάσους της περιοχής τόσο από τις πυρκαγιές όσο και από ασθένειες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο Δήμος μας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Προληπτικών Καθαρισμών «Antinero» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, μέσου του οποίου θα προχωρήσει το θέμα των αντιπυρικών ζωνών και η διαπλάτυνση των δασικών δρόμων.

Κατά τη συνάντηση ο κος Αμυράς επίσης ενημέρωσε το Δήμαρχο, ότι έγινε δεκτό το αίτημα για την ένταξη του Δήμου σε πρόγραμμα για την κατασκευή περιπατητικών μονοπατιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ύψους 1.500.000 ευρώ, εξέλιξη που θα συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του τουρισμού αλλά και στην ανάγκη ψυχαγωγίας στην καθημερινότητα των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ