Περιφέρεια Αττικής: Την 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ εγκαινίασε ο Γιώργος Πατούλης

0

Στις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα, τόσο στην Περιφέρεια Αττικής, όσο και σε εθνικό επίπεδο αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης εγκαινιάζοντας, μαζί με τους Υπουργούς Α. Γεωργιάδη και Σ. Κεδίκογλου την 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

Ο Περιφερειάρχης διαπίστωσε με ικανοποίηση, ότι οι παραγωγικοί φορείς έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια τεράστια άλματα κατορθώνοντας τα προϊόντα τους, τα οποία είναι υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, να έχουν και μια επιπλέον προστιθέμενη αξία μέσα από το προσεγμένο brading συσκευασίας και συνολικής προβολής.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων και αυτό της Περιφέρειας Αττικής, συνομίλησε με εκθέτες -παραγωγούς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα, καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές  του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στο πλαίσιο της βούλησής του είναι να προωθήσει με συγκεκριμένες δράσεις, τόσο τα προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, όσο και τον θεματικό τουρισμό της γαστρονομίας, της υγείας και της ευεξίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ