Άρης Καλαμακίου: Συνεργασία διεθνούς επιπέδου

0

Γκουρού των ακαδημιών ποδοσφαίρου θεωρείται ο Τζών Όουενς (John Owens), επί σειρά ετών πρωταγωνιστής στον χώρο, είτε σαν προπονητής της εθνικής Αγγλίας στην κατηγορία των παίδων, είτε ως προπονητής της Ακαδημίας της περίφημης Λίβερπουλ, Είτε ως διευθυντής της Ακαδημίας του κορυφαίου βρετανικού συλλόγου, είτε τέλος ως κυρίαρχος ελεγκτής – επιθεωρητής και βαθμολογητής της βελγικής εταιρείας Doublepass που αξιολογεί τις ακαδημίες στην Αγγλία, τις Ηνωμένες πολιτείες, την Γερμανία, την Ιαπωνία και άλλες προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες του πλανήτη.

Ο John Owens είναι σε θέση να εκπαιδεύσει-εξελίξει προπονητές ποδοσφαίρου, να αξιολογήσει ποδοσφαιρικές ακαδημίες και να παρέχει συμβουλές σε κάθε κατηγορία επαγγελματιών που ασχολούνται με το άθλημα.

Ο Άρης Καλαμακίου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον John Owens. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγωνιστικών περιόδων, ο Άγγλος Γκουρού, θα πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στην ακαδημία του συλλόγου, με σκοπό την σωστή ανάπτυξη-εξέλιξη της Ακαδημίας, των προπονητών και των αθλητών.

«Εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στον John Owens και στους φερέλπιδες προπονητές του Άρη Καλαμακίου. Σας περιμένουμε στις 29 Αυγούστου, ημέρα έναρξης της Ακαδημίας μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ