Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

0
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο-Τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης

 

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη του με τον καρκίνο. Όπως είχε πει τότε για την νοσηλεία του σε νοσοκομείο: «Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά».

Η συνέντευξη για το πρόβλημα της υγείας του

Ο γιος του εκλιπόντος είχε καθίσει στον καναπέ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Συγκεκριμένα, είχε μία κρεατοελιά η οποία έγινε λίπωμα. Του το αφαίρεσαν, ωστόσο το δείγμα που είχαν κρατήσει οι γιατροί για να κάνουν την βιοψία, το έχασαν.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης τότε δεν έδωσε μεγάλη σημασία και πριν από έναν χρόνο το ίδιο… σημάδι έκανε και πάλι την εμφάνισή του.

Τότε το έψαξε περισσότερο και ένας γιατρός του είπε πως έχει κακοήθη όγκο.

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid -19 είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορωνοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά», είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης και πρόσθεσε η μητέρα του: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, “όχι μην αγχώνεσαι” μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10», συμπλήρωσε ο Νίκος Φλωρινιώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ