Allou Fun Park: Στους τραυματίες έριξαν ευθύνες σύμφωνα με μαρτυρία ενός εξ αυτών!

0

Φορώντας ακόμη τη ματωμένη μπλούζα του και με επιδέσμους στο κεφάλι, ένας από τους τραυματίες του Allou Fun Park μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις στιγμές τρόμου που έζησε στο γνωστό λούνα παρκ. Δυο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Ο 25χρονος νεαρός που τραυματίστηκε ελαφρά ενώ διασκέδαζε με φίλους του στο Allou Fun Park, το βράδυ της Τρίτης (06.09.2022), υποστήριξε ότι οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ προσπάθησαν να ρίξουν ευθύνες στην παρέα των τραυματιών, λέγοντάς τους ότι αυτοί φταίνε για το ατύχημα επειδή «σηκώθηκαν όρθιοι». Ο νεαρός διευκρίνισε πως ουδέποτε σηκώθηκαν όρθιοι αλλά κρατούσαν γερά σίδερα που βρίσκονται στα πλαϊνά του τρένου.

Ο νεαρός άνδρας είπε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα, όμως το τρενάκι δεν φρέναρε ποτέ.

Ο 25χρονος Στέλιος μίλησε στην κάμερα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο φορώντας ακόμα τη ματωμένη και σκισμένη μπλούζα από το ατύχημα. Ο ίδιος σημείωσε πως βρέθηκε λιπόθυμος μέσα στη λάσπη και αποκάλυψε πως έχει χτυπήσει στα πλευρά, στον ώμο, στο πόδι ενώ έχει κάνει και 12 ράμματα στο κεφάλι.

Οι επισκέπτες του λούνα παρκ κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος προχωρώντας μάλιστα σε δύο προσαγωγές αυτή του υπεύθυνου βάρδιας του πάρκου αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ