Champions League: Δραματικό φινάλε στην Μαδρίτη με 3 γκολ στις καθυστερήσεις!

0

Κάθε χρόνο και πιο… δραματικά φινάλε υπόσχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Πόρτο στο Champions League.

Η πρεμιέρα απέναντι στην Πόρτο εξελίχθηκε σε «θρίλερ» με… happy ending για τους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν και τελικά επικράτησαν με λυτρωτή Γκριεζμάν, κι όλα αυτά στον χρόνο των καθυστερήσεων!

Με τους Δράκους να παίζουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταρεμί από το 82′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Ατλέτι βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 90+1′ με τον Ερμόσο και έδειχνε να κρατάει στα χέρια της τις τύχες του ματς.

Ωστόσο, στο 90+6′ η Πόρτο κέρδισε πέναλτι και ο Ουρίμπε εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας το ματς σε καθοριστικό, φαινομενικά, σημείο.

Την παρτίδα, όμως, την κέρδισαν οι γηπεδούχοι χάρη στον μόνιμο… αναπληρωματικό της φετινής σεζόν, Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ως συνήθως πέρασε στο ματς με τη συμπλήρωση μίας ώρας και στο 90+11′ λύτρωσε την ομάδα του για το τελικό 2-1, καταγράφοντας το αργότερο νικητήριο γκολ στο Champions League τουλάχιστον από τη σεζόν 2003-04 και υποχρεώνοντας τον Τσόλο Σιμεόνε να τρέξει περιμετρικά το μισό γήπεδο για να συμμετάσχει κι αυτός στους πανηγυρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη και μοναδική μέχρι πρότινος φορά που σε ένα ματς Champions League σημειώθηκαν τρία γκολ στις καθυστερήσεις, ήταν στο… Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης της περασμένης σεζόν (1-3)!

Πηγή:www.gazzetta.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ