Conference League: Μεγάλη γιορτή στον Πειραιά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού

0

Μια μεγάλη γιορτή στην πόλη πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον ιστορικό για την ομάδα του Πειραιά, τελικό του UEFA Europa Conference League, στις 29 Μαΐου, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Με δεδομένο ότι πολλοί φίλαθλοι από τον Πειραιά αλλά και από τους όμορους Δήμους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ιστορική αυτή αναμέτρηση, ο Δήμος Πειραιά θα τοποθετήσει 3 γιγαντοοθόνες στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Παπανικολή, Μαρίνα Ζέας (μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος) και στην πλατεία Γεννηματά στα Καμίνια, οι οποίες θα μεταδίδουν ζωντανά τον αγώνα.

Σημειώνεται πως, στα σημεία αυτά, θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους 2000 καθίσματα, προκειμένου να απολαύσουν με την παρέα τους την αγαπημένη μας ομάδα στον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League.

Σε «ρυθμούς» UEFA Europa Conference League και το «Κανάλι Ένα 90,4 FM»

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 FM» έχει προγραμματίσει μια ευρεία δημοσιογραφική κάλυψη του μεγάλου τελικού.

Από τις 17:00 και έως την έναρξη του αγώνα, το βαν εξωτερικών μεταδόσεων του «Καναλιού Ένα 90,4 FM» θα εκπέμπει ζωντανά από την πλατεία Κοραή μεταδίδοντας τον παλμό της πόλης, με καλεσμένους παλαίμαχους παίκτες του Ολυμπιακού. Παράλληλα, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΔΗ.ΡΑ.Π. θα μεταφέρει το «κλίμα» από τις γειτονιές του Πειραιά, από τα σημεία που θα στηθούν οι οθόνες με συνεχή ρεπορτάζ.

Στα «ερυθρόλευκα» και ο Πύργος του Πειραιά
Στην μεγάλη αυτή στιγμή για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό συμμετέχει και το κτήριο-σύμβολο της πόλης μας, ο Πύργος του Πειραιά. Επί τρεις ημέρες (από τις 27 έως και τις 30 Μαΐου) θα είναι φωταγωγημένος στα ερυθρόλευκα, σε μια πρωτοβουλία της Piraeus Tower Α.Ε., σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Στον Πειραιά μετράμε αντίστροφα για τον σημαντικότερο αγώνα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος ως Δήμαρχος Πειραιά, ως Αντιπρόεδρος και ως στέλεχος της ΠΑΕ τα τελευταία 30 έτη, αλλά πάνω από όλα ως Ολυμπιακός, που η ομάδα μας με την αξία της και την αγωνιστική της δυναμική αναμετράται με την Φιορεντίνα, στον τελικό του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου.

Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κλίμα γιορτής στον Πειραιά την ημέρα του τελικού. Για τον λόγο αυτό τοποθετούμε 3 γιγαντοοθόνες στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Παπανικολή στη Ζέα και στην πλατεία Γεννηματά στα Καμίνια με διαθέσιμα 2000 καθίσματα, προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει ζωντανά το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Παράλληλα, το «Κανάλι Ένα» συμμετέχει με ένα πλήρες δημοσιογραφικό πρόγραμμα, ενώ ο εμβληματικός Πύργος του Πειραιά «ντύνεται» επί 3 ημέρες στα ερυθρόλευκα, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά. Είναι ένα σύμβολο για τους Πειραιώτες και ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Θα ήθελα, για ακόμα μια φορά, να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή και τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία και με το καλό να φέρει την κούπα στον Πειραιά!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ