Tα εγκαίνια της 19ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Αιγάλεω είναι γεγονός

0

Λαμπερή, ελκυστική, γεμάτη από πλούσια αρώματα και φανταχτερά χρώματα λουλουδιών, φυτών, δέντρων και θάμνων, η 19η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω «συστήθηκε», το Σάββατο 6/5, στο κοινό της αγαπημένης μας πόλης και όχι μόνο. Στο καταπράσινο Άλσος Αιγάλεω ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Δήμαρχοι Δημήτρης Καλογερόπουλος, Χρήστος Καρδαράς και Δημήτρης Μπίρμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λεωτσάκος, βουλευτές, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Σκαρλάτου, έδωσε τον δικό της ξεχωριστό τόνο με τις υπέροχες μουσικές, ενώ μετά τον αγιασμό ακολούθησε party με dj.
Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με τον ταχυδακτυλουργό, με bubbles show, με facepainting και με τα παιχνίδια για την ανακύκλωση.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της έκθεσης και υπογράμμισε τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.
Η Ανθοκομική Έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00 μέχρι και την 21η Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ