Wednesday: Το τρέιλερ της νέας σειράς του Τιμ Μπάρτον είναι εδώ

0
Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το «Wednesday» του Tim Burton παραμένει άγνωστη.

Το Netflix και ο θρυλικός Tim Burton «ενώνουν» τις δυνάμεις τους για να φέρουν στην πλατφόρμα το «Wednesday». Πρόκειται για το live-action spin-off του Addams Family, το οποίο επικεντρώνεται στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, τη Wednesday Addams, στα χρόνια της ως μαθήτρια στη Nevermore Academy.

Εκεί η Wednesday προσπαθεί να εξελίξει τις ψυχικές ικανότητές της, να σταματήσει τη σειρά μαζεμένων φόνων που έχουν τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο υπήρξε εμπλοκή των γονιών της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει τις πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στην ακαδημία.

Μετά το πρώτο trailer που είδαμε στο πλαίσιο του Geeked Week, τώρα το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer. Εκεί μάλιστα βλέπουμε για πρώτη φορά το Thing, το χρήσιμο…χέρι (κυριολεκτικά) που κόβει βόλτες στο σπίτι της οικογένειας, αλλά και την Gwendoline Christie στον ρόλο της Larissa Weems που πλέον είναι η διευθύντρια της Nevermore Academy, ενώ στα νιάτα της ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Morticia.

Στο Wednesday θα δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Wednesday τη Jenna Ortega, ενώ η Catherine Zeta-Jones θα υποδυθεί τη Morticia, ο Luis Guzman τον Gomez, ο Isaac Ordonez τον Pugsley, ο George Burcea τον μπάτλερ Lurch. Στη σειρά θα βρίσκεται και η Christina Ricci σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Tim Burton θα σκηνοθετήσει και τα οκτώ επεισόδια του spin-off, ενώ το σενάριο ανέλαβαμ οι Alfred Gough και Miles Millar (Spider-Man 2).

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: neolaia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ