Μαθητικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης στο δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη

0

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Νίκαιας, θα φιλοξενήσει τουρνουά 3Χ3, με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών κι έναν εκλεκτό προσκεκλημένο.

Ο “θρύλος” του παγκόσμιου μπάσκετ, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική μας ομάδα, τόσο ως παίκτης και ως προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, θα κοσμήσει με την παρουσία του το τουρνουά, το οποίο εξελίσσεται σε θεσμό και θα δώσει συμβουλές και τεχνικές οδηγίες στους συμμετέχοντες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο “Μάνος Λοΐζος” (Θηβών 245) και διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη,
την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, την Giannakis Academy,
τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νίκαιας (Σ.ΠΑ.Κ.Ι.Ν.) και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Υγειονομική κάλυψη του τουρνουά: Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων

Μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και αθλητές σωματείων του Δήμου μπορούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, το οποίο γίνεται στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος.
Στο τέλος του τουρνουά, θα μοιραστούν 500 μπάλες του μπάσκετ, προσφορά της Giannakis Academy, στα σχολεία και τους συλλόγους που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ