Έξι νέες συμβάσεις που αφορούν μια σειρά από έργα και δράσεις που θα αλλάξουν την εικόνα και την καθημερινότητα του Δήμου Βύρωνα, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης και ο Γεώργιος Κουλτούκης, Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

 Οι συμβάσεις αυτές, αφορούν:

  • την μελέτη ανάπλασης του Κέντρου του Βύρωνα και της Μεταμόρφωσης, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η αναμόρφωση των πλατειών Μαρτάκη, Σμύρνης,Ελευθερίου Βενιζέλου (Αγίου Λαζάρου) και Βυζαντίου.

  • την υλοποίηση δράσεων του προγράμματος Smart City, όπως: ο έξυπνος φωτισμός, οι έξυπνες διαβάσεις, η ενεργειακή αναβάθμιση πλατειών, η βελτίωση αποκομιδής απορριμμάτων, τα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων, η αναβάθμιση του συστήματος αυτοματισμού ποτίσματος, η προμήθεια δύο drones για τις ανάγκες του Δήμου, η έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών, η ψηφιοποίηση του αρχείου Δημοτολογίου και της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.α..

  • τον προσεισμικό έλεγχο των δημόσιων κτιρίων.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, τόνισε: «Προχωράμε με συνέπεια τον προγραμματισμό μας, μέχρι 31/12/23 που λήγει η θητεία μας. Όπως είχαμε υποσχεθεί και προεκλογικά, δρομολογούμε παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με την υπογραφή των συμβάσεων αυτών, προωθούμε κομβικές παρεμβάσεις όπως η ανάπλαση του Κέντρου και της Μεταμόρφωσης, η αυτοματοποίηση εργασιών του Δήμου μας και η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των δημοτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here