Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Δήμος Μπροστά+: Συνάντηση της παράταξης με τους κατοίκους της περιοχής

0

“Οι γειτονιές και τα σχολεία μας σε προτεραιότητα”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Βασίλης Γρυλλής, Μαρήλια Νικολαΐδου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Αντώνης Χαριτάκης και Χρήστος Μπουζαρέλος επισκέφθηκαν την γειτονιά στη συμβολή των οδών Μ. Μπότσαρη και Βρυούλων στην Πεύκη, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με κατοίκους της περιοχής και να ακούσουν τα αιτήματά τους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το πέρας της επίσκεψης αναφέρουν: “Ο ελλιπής φωτισμός, τα μικρά, φθαρμένα και σε πολλά σημεία ανύπαρκτα πεζοδρόμια και, όπως συνηθίζεται, το ζήτημα της καθαριότητας ήταν και σε αυτή τη γειτονιά τα μείζονα θέματα που απαιτούν άμεσες και δραστικές λύσεις.

 

Στο περιθώριο της παρουσίας μας στη γειτονιά, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και στον χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, όπου συναντήσαμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γιώργο Μπιλάλη και είχαμε μια σύντομη συζήτηση για θέματα που αφορούν τα σχολεία της πόλης μας.

 

Στα βασικά προβλήματα είναι αυτό της υποχρηματοδότησης των σχολείων, η ανάγκη για επίσπευση διαδικασιών για την μείωση της γραφειοκρατίας, η καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των φορέων της Παιδείας για άμεση λήψη αποφάσεων προς όφελος των παιδιών μας. Και, βεβαίως, το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης ήταν ανάμεσα σε αυτά που θίχτηκαν, καθώς, η συγκυρία του ήπιου χειμώνα δεν μπορεί να κρύψει το σημαντικό ζήτημα της κάλυψης των εξόδων για την θέρμανση των σχολικών δομών.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης υπενθύμισε τις θέσεις της παράταξής μας για την Παιδεία και κάλεσε τον κ. Μπιλάλη σε μια επόμενη συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου, προκειμένου να ακούσουμε συνολικά τις ανάγκες και να συζητήσουμε διεξοδικά τις προτάσεις μας για επίλυσή τους.”

 

Αμέσως μετά, ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Οι γειτονιές και τα σχολεία μας είναι πάντα σε προτεραιότητα. Δεν σταματάμε να ακούμε, να καταγράφουμε ανάγκες και προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε, όμως, βέβαιοι πως με σκληρή δουλειά και ουσιαστικές προτάσεις, μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο. Θέλουμε να ακούσουμε όλες τις φωνές και να συνεργαστούμε με όλους για το καλό της πόλης μας. Μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας, όπως πραγματικά τον ονειρευόμαστε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ