Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Με 47 φιάλες ενισχύθηκε η τράπεζα αίματος

0

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.

 

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 50 πολίτες και συγκεντρώθηκαν 47 φιάλες αίματος.

 

«Παραπάνω από απαραίτητες τέτοιες δράσεις»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης ανέφερε σχετικά: «Διοργανώσαμε σήμερα την 16η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που διεξήγαγε την αιμοληψία, για την άψογη συνεργασία που είχαμε για μία ακόμη φορά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. που στηρίζουν κάθε τέτοιου είδους δράση, τους αιρετούς και τα στελέχη του Δήμου μας που συμμετείχαν, και φυσικά τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας για την εξαιρετική οργάνωση. Τα τελευταία δύο χρόνια οι ανάγκες για αίμα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που καθιστά τέτοιου είδους δράσεις κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Ανανεώνουμε πλέον το ραντεβού μας για την 17η εθελοντική μας αιμοδοσία».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ