Δήμος Ωρωπού: Συνεχίζονται τα σεμινάρια πυρόσβεσης από την Πολιτική Προστασία

0

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού συνεχίζει τα σεμινάρια πυρόσβεσης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από έμπειρους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Μαλακάσα μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, της Νέας Πολιτείας και της Ε.Θ.Ε.Κ.Α.Π. πήραν πολύτιμα μαθήματα και συμβουλές από τους εμπειρους αξιωματικού του Π.Σ. Βασίλη Καρανάσο Πυρονόμο και Αλέκο Βλαχογιάννη Πυραγό, ενώ ακολούθησαν διαδραστικές ασκήσεις πυρόσβεσης.

Στο σημείο της εκπαίδευσης βρέθηκε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ο οποίος χαιρέτησε τη νέα πρωτοβουλία και ευχαρίστησε τους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος που για άλλη μία φορά ήταν πρόθυμοι και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας. Θα ακολουθήσουν σεμινάρια με ακραία σενάρια ανάγκης για πιο προχωρημένους διασώστες. 

Πυρκαγιά στη Νέα Πολιτεία

Στο μεταξύ, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων και ισάριθμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού επιχείρησαν άμεσα σε πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη 5/4, στις 14:50 σε αγροτολιβαδικη περιοχή της Νέας Πολιτείας. Οι εστίες έσβησαν άμεσα. Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα σβήστηκε άμεσα πυρκαγιά στη θέση Εφέδρων Αξιωματικών στα Πηγαδάκια του Δήμου Ωρωπού.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ