Με συγκίνηση και χαρά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» Γιώργος Τσιράκης έκοψε την κορδέλα μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη η και συνεχάρη όλους όσους στάθηκαν αρωγοί για τη δημιουργία αυτής της νέας δομής η οποία θα εξυπηρετεί τις ανάγκες εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης για συνολικά πενήντα αυτιστικά άτομα.

«Πιστεύουμε στον ιερό σκοπό και στο έργο που επιτελείτε. Το όραμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη είναι η ανάδειξη της Αττικής μας σε μια Περιφέρεια Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, καθιστώντας την κοινωνική συνοχή πραγματικότητα», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, παρέχει στήριξη σε δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, επιτελώντας μια σημαντική αποστολή για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια, ο κος Τσιράκης παρουσίασε τις υπηρεσίες των δομών της Αναγέννησης, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων την Αντιπεριφερειάρχη κα Κεφαλογιάννη για τη συμβολή της. «Είμαστε περήφανοι για τη νέα μας δομή, που θα προσφέρει υπηρεσίες στους ωφελούμενους του Συλλόγου μας, στηριζόμενοι πάντα στο εξαιρετικό προσωπικό μας», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here