Μ. Πατούλη – Σταυράκη: Σε προτεραιότητα θέματα ασφάλειας και λειτουργίας των σχολικών μονάδων

0

Για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης ενημερώθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο, την ασφάλεια των σχολικών εγκαταστάσεων, τον εξωραϊσμό του σχολείου και την ενίσχυση των αθλητικών του εγκαταστάσεων.

Με επίκεντρο τη συνάντηση, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Λυκόβρυσης και ενημερώθηκα για τα ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και στην ασφάλεια των παιδιών μας. “Ενωμένοι” θέτουμε ως προτεραιότητα την παιδεία και το μέλλον των παιδιών μας. Δημιουργούμε δημοτικό παρατηρητήριο της κατάστασης των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές ώστε τόσο οι λειτουργικές ανάγκες όσο και οι ανάγκες συντήρησης και επισκευών να καλύπτονται άμεσα. Ευαισθητοποιούμε τα παιδιά με περιβαλλοντικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις τόσο στους χώρους των σχολείων τους όσο και σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου μας, προάγοντας τις αξίες και τις αρχές της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και του “ευ αγωνίζεσθαι”. Θεσμοθετούμε τακτική συνεργασία με τους διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Η δημιουργία σύγχρονων, ασφαλών και λειτουργικών σχολείων αποτελεί αναγκαιότητα και πρώτιστη ευθύνη και υποχρέωση μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ