Νίκαια: Συνελήφθη 28χρονος για απόπειρα βιασμού – Χτύπησε το θύμα επειδή αντιστάθηκε

0

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης με πρόθεση τον βιασμό στην περιοχή της Νίκαιας έχει θορυβήσει τις Αρχές. Πρόκειται για έναν 28χρονο ο οποίος επιτέθηκε σε μία 20χρονη κοπέλα περίπου στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής, επί της οδού Μυστρά, την στιγμή που το θύμα ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι της.

Ο δράστης είχε ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι του όταν της επιτέθηκε, η κοπέλα όμως αντιστάθηκε σθεναρά και εκείνος άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Από τις κραυγές της η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ ο δράστης παράτησε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή. Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακριά και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποχώρησε ενώ αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν φτάσει καταγγελίες στην Αστυνομία από περιοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για την δράση ενός ατόμου που ακολουθεί κοπέλες στον δρόμο, ωστόσο κανένα θύμα δεν είχε προβεί σε καταγγελία.

Δύο περιπτώσεις που τις καταγγελίες τις έκαναν συγγενείς των κοριτσιών, ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν από τις Αρχές και εκείνες δεν αναγνώρισαν στο πρόσωπο του δράστη το άτομο που τις είχε ακολουθήσει στο δρόμο. Για τα υπόλοιπα περιστατικά διενεργείται έρευνα μήπως τυχόν προκύψουν και άλλα θύματα ανάλογων επιθέσεων από τον συλληφθέντα.

Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του δράστη που αναμένεται. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ