Πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο Τίμιου Σταυρού στο Πανόραμα Κηφισιάς Π

0

Με μεγαλοπρέπεια και εκκλησιαστική τάξη τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού στο Πανόραμα Κηφισιάς ο Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην Ιερή Ακολουθία προεξήρχε ο ιεροκήρυκας  της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης και συμμετείχαν όλοι οι Εφημέριοι της ενορίας.

Ακολούθησε η λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού, με την πομπή να εισέρχονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι», όπου τελέστηκε δέηση για το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς. Στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και ο Προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγ. Ματρώνης Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος.

Τις τελετές τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι κκ Αλέξιος Μακρής (Τεχνικών Υπηρεσιών)  και Γιώργος Σκορδίλης (Περιβάλλοντος), ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ. Ευάγγελος Αυλήτης, ο Διοικητής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» κ. Θεόδωρος Τσουρούλας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου κα Κωνσταντίνα Δουμάνη, Πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πιστοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ