Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα ρίχτηκαν στη μάχη της καθαριότητας στον Δήμο Πετρούπολης.

0

Με τέσσερα νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος των απορριμματοφόρων του Δήμου Πετρούπολης μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Πρόκειται για άλλη μια προσθήκη στις πολλές οι οποίες έγιναν τον τελευταίο καιρό, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και την αναβάθμιση του επιπέδου της καθαριότητας σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Πετρούπολης απέκτησε τέσσερα (4) νέα οχήματα (αναρροφητικό σάρωθρο δημοσίων δρόμων, κινητή μονάδα πλύσης & απολύμανσης, 4×4 ευέλικτο πυροσβεστικό όχημα, μηχανικό φορτωτή – εκσκαφέα 

– υδραυλικό σφυρί – αρπάγη), τα οποία έχουν διατεθεί για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Αναλυτικά τα νέα οχήματα τα οποία προστέθηκαν στον υφιστάμενο στόλο του Δήμου 

Πετρούπολης είναι:

  • τρία (3) πετρελαιοκίνητα απορριμματοφόρα χωρητικότητας 16 κ.μ.
  • ένα (1) πετρελαιοκίνητο απορριμματοφόρο χωρητικότητας 6 κ.μ.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος στη δήλωσή του τόνισε:

«Η καθαριότητα στον Δήμο μας είναι μια δύσκολη και καθημερινή προσπάθεια, στην οποία μετέχουμε όλοι, Δημοτική Αρχή, εργαζόμενοι και πολίτες. Με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες, καταφέραμε να ενισχύσουμε δραστικά τη λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου στον Δήμο μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια, με μοναδικό στόχο τον εκσυγχρονισμό της, τόσο ως προς τις μεθόδους αποκομιδής όσο και ως προς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η παραλαβή των νέων οχημάτων είναι απόρροια συστηματικού σχεδιασμού και επίμονης δουλειάς και τα αποτελέσματα της νέας αυτής επένδυσης θα φανούν σύντομα, τόσο στη λειτουργία όσο και στην εικόνα του Δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, τους εργαζόμενους και τους πολιτικούς συνεργάτες μου, καθώς και όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας και εργάζονται σκληρά για την καθαριότητα της πόλης, προκειμένου να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής των πολιτών και να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας».

Αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Φώτης Χριστόπουλος δήλωσε:

«Οι προσπάθειές μας να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο Πετρούπολης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενισχύουμε και ανανεώνουμε διαρκώς τον στόλο των οχημάτων μας, ώστε οι εργαζόμενοι να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ