Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ελεύθερος ο 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

0

Με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος συνταξιούχος ισχυρίστηκε ότι δεν πήρε φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού και πως δεν συναντήθηκαν ποτέ. Ισχυρίστηκε πως μόνο συνομίλησε με το προφίλ της πιστεύοντας, γιατί έτσι του ειπώθηκε, πως είναι 17 χρόνων. Επέμενε δε, πως ποτέ δεν θα αναζητούσε φωτογραφίες από ένα παιδί 12 ετών αν και παραδέχθηκε πως έστειλε 45 ευρώ συνολικά κατόπιν πίεσης που δέχτηκε από το προφίλ της 12χρονης.

Ακόμη ένας κατηγορούμενος απολογήθηκε την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. O 39χρονος, που ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της πληροφορικής, ήρθε αντιμέτωπος με τις δικαστικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδιού τις όποιες είχε λάβει διαδικτυακά. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα 3 φορές το μήνα και επιπλέον της επιβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ