Γιάννης Αντετοκούνμπο: ” Ο πατέρας μου δεν είχε τίποτα, είχε μόνο εμάς και ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος”

0
Ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στη Milwaukee Journal Sentinel αποκάλυψε ότι το 2020, παρά την επιτυχία του, σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ εξαιτίας της συναισθηματικής πίεσης που ένιωθε. Όπως τόνισε, ο ίδιος έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που τα χρήματα δεν καθορίζουν την ευτυχία…
«Το 2020 ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω. Το είχα συζητήσει με τη διοίκηση. Είμαι πολύ πεισματάρης ως άνθρωπος. Αν κάτι δεν με κάνει χαρούμενο, δεν το κάνω. Δεν το θέλω. Θα κάτσω σπίτι. Θα μείνω με τα παιδιά μου, με την οικογένειά μου και θα προσπαθήσω να γίνω χαρούμενος.
Δεν με νοιάζει. Και ήταν μόλις είχα υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA. Και, ξέρεις, όπως είναι λογικό, όλοι με κοίταζαν σαν ήμουν τρελός. ‘Μόλις υπέγραψε το μεγαλλυτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA και θέλεις να παρατήσεις το μπάσκετ και όλα αυτά τα λέφτά;
Φίλε, μπορείς να πάρεις όλα αυτά τα λεφτά και να τα βάλεις στον π… σου. Με συγχωρείτε για την έκφραση. Αλλά δεν με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει η χαρά. Είμαι ένας πρόσχαρος άνθρωπος. Ο πατέρας μου δεν είχε τίποτα, είχε εμάς. Ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, επειδή είχε παιδιά.
Είχε μια όμορφη οικογένεια, δεν είχε τίποτα. Για εμένα αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Βλέπεις πως ντύνομαι, δεν με νοιάζει, θέλω απλά να είμαι χαρούμενος. Κι αν εγκεφαλικά δεν είμαι σε ένα καλό σημείο; Πώς θα αφήσω την οικογένειά μου; Δεν γίνεται να αφήσω την οικογένειά μου.
Οπότε τότε κατάλαβα ότι ίσως χρειάζεται να μιλήσω με κάποιον… Το προσπάθησα, άρχισα να μιλάω με κάποιον. Κάποιος με βοήθησε να μπω στη θέση μου, να εκτιμήσω ξανά όσα έχω, που πάνε μαζί με το ποιος είμαι. Να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου…».
Πηγή: Milwaukee Journal Sentinel, rosa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ