Δήμος Αιγάλεω: Άνοιξαν οι πύλες του Κέντρου Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας

0

Ένα νέο κεφάλαιο για την υποστήριξη και ενίσχυση νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων ξεκίνησε και επίσημα να γράφεται στον Δήμο Αιγάλεω, καθώς πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του Κέντρου Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας (hub.egaleo.gr) από τον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αθανάσιος Κυριαζής, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Καλδής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Το Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας μέσω των εξειδικευμένων στελεχών του, προσφέρει στις υφιστάμενες και νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις (start up) και υποψήφιους επενδυτές δωρεάν εξειδικευμένη πληροφόρηση και συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επιχειρηματικότητας, εξωστρέφειας και δικτύωσης με άλλες επιχειρήσεις και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας.

 

«Ένας μεγάλος στόχος που είχαμε θέσει ως Δημοτική Αρχή γίνεται πραγματικότητα. Το Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας αποτελεί βασικό

πυλώνα της τοπικής οικονομίας προσφέροντας στήριξη σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έβαλαν ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια και ειδικότερα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου και τον ΑΣΔΑ» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ