Δήμος Αλίμου: Δωρεά 3 νέων απορριμματοφόρων βιοαποβλήτων από την Περιφέρεια Αττικής

0

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 ο Δήμος Αλίμου παρέλαβε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, τρία απορριμματοφόρα για τη συλλογή βιοαποβλήτων από τους καφέ κάδους, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Παρελήφθησαν επίσης 2 παλέτες λιπάσματος (κομπόστ), ενώ στο προσεχές διάστημα θα παραδοθούν από την Περιφέρεια και 300 καφέ κάδοι.

Ο κ. Πατούλης προέβη στην εξής δήλωση: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες και οι πολίτες του Αλίμου έχουν δείξει σημαντικά βήματα προς την καλύτερη διαχείριση των αποβλήτων. Σήμερα, διαθέσαμε τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα και είμαι σίγουρος πως η διαχείριση αυτή θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του Δήμου».

«Υπευθυνή, οικολογική διαχείριση»

Ευχαριστώντας τον κύριο Περιφερειάρχη ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε σχετικά με το εξαιρετικά ζωτικό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων : «Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους. Τη Δημοτική Αρχή, την Περιφερειακή Αρχή και τους πολίτες. Θέλουμε να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας πιο υπεύθυνα, πιο οικολογικά και πιο οικονομικά. Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται με τον εξοπλισμό που μας παραδίδει σήμερα η Περιφέρεια Αττικής και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Πατούλη για τη σημαντική και έμπρακτη στήριξη. Η υπεύθυνη και σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων μας αφορά όλους».

Στην παράδοση των νέων απορριμματοφόρων βιοαποβλήτων παρέστησαν επίσης  η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Γιάννης Αντωνάκης και Γιώργος Μακαριγάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ