Δήμος Βριλησσίων: Εξελέγησαν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

0

Η Συντονιστική Επιτροπή (Σ.Ε.) της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βριλησσίων συνεδρίασε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 με αντικείμενο τη συγκρότηση του σώματος.

Η συνεδρίαση διεξήχθη στα Βριλήσσια παρουσία όλων των εκλεγμένων μελών της Σ.Ε., του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.) ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτριου Δρακόπουλου και των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βορείου Τομέα Αθηνών Στέλλας Αδαμοπούλου και Πορφυρίας Σαραντίδου. Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής προχώρησαν στη συγκρότηση του σώματος σύμφωνα με το καταστατικό του κινήματος και την υπ’ αριθ. 2/28.06.2022 Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Οι εκλεγέντες

Κατά τη διαδικασία συγκρότησης του σώματος, εξελέγησαν με ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων μελών (7):

Γραμματέας Σ.Ε. : Σοφιανόπουλος Ιωσήφ

Αναπληρώτρια Γραμματέας Σ.Ε. : Μπακογιάννη Δέσποινα

Εν συνεχεία, ορίστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία:

Υπεύθυνη Οργανωτικού: Αθανασοπούλου Γεωργία

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ: Κοντοδίνας Δημήτριος

Μέλος: Κλέτσα Νεκταρία

Μέλος: Γκόβαρης Ηλίας

Μέλος: Φακίτσας Γεώργιος

“Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ευχαριστούν θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές της 8ης Μαΐου 2022 επιβεβαιώνοντας το κοινωνικό αίτημα για Ανανέωση, Ενότητα και Πολιτική Αυτονομία της Δημοκρατικής Παράταξης. Με σεβασμό στην ιστορία μας και το βλέμμα στο μέλλον, θα δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί, μεγαλύτερες και νεότερες γενιές, για να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ένα σύγχρονο, ανοικτό και συμμετοχικό κόμμα.”, αναφέρει στην ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ