Δήμος Ζωγράφου: Συνάντηση με τους μαθητές της πόλης για περιβαλλοντικές δράσεις

0

Ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο της εκστρατείας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που ξεκινάει σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και με στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίηση των μαθητών της πόλης μας για την προστασία του Υμηττού, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, συνάντηση με μαθητές και καθηγητές των σχολείων της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας δέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Αναστασίας Μπότου, τους εκπροσώπους των 15μελών επιτροπών Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.

Η συνάντηση

Σκοπός της συνάντησης αφενός οι μαθητές να ενημερωθούν από τους υπευθύνους του ΣΠΑΥ για τις εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Υμηττό, αφετέρου να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις ώστε όλοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια και ποιότητα την εμπειρία φυσικού κάλλους που προσφέρει ο Υμηττός.

Μέσα από τις δράσεις αυτές, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να υιοθετούν περιοχές και να έχουν την ευθύνη διαφόρων σημείων του βουνού για την προστασία του. Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει τον σχεδιασμό με στόχο όλοι οι Ζωγραφιώτες να απολαμβάνουν την επίσκεψη και την άθληση στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της Αττικής.

Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων για τα σχολεία και τους φορείς της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ