Δήμος Περάματος: Κοπή της πίτας για την Ένωση Ποντίων-Μαζική προσέλευση στην εκδήλωση της ετήσιας γιορτής

0

Σε μαζική συγκέντρωση φίλων στην Ένωση Ποντίων Περάματος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, στέλνοντας όπως ο ίδιος δήλωσε «ένα ηχηρό μήνυμα νίκης» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πάνω από 500 φίλοι και υποστηριχτές του Γιάννη Λαγουδάκου, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο έδωσαν το παρόν στο ενωτικό κάλεσμα του πρώην και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Περάματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr, ο Γιάννης Λαγουδάκος δείχνει να έχει καταφέρει να ενώσει όλες τις δυνάμεις του κέντρου και της κεντροδεξιάς ποντάροντας στην επικράτησή του στις επερχόμενες εκλογές

Βέβαια ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές είναι αρκετός και δε χωρά κανένας εφησυχασμός, ανέφερε στο piraeuspress.gr στενός συνεργάτης του Γιάννη Λαγουδάκου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «στόχος δεν είναι απλά η αλλαγή Δημάρχου, αλλά η όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη επικράτηση, προκειμένου να εκλεγούν περισσότεροι από τους άξιους υποψήφιους του συνδυασμού «Πέραμα Όλοι Μαζί» του Γιάννη Λαγουδάκου»

Ο χρόνος και κυρίως το εκλογικό σώμα είναι αυτό που θα αποφασίσει ένα οι παραπάνω προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ