Δήμος Σαρωνικού: Συνάντηση Χρήστου Γκίνη & Γιάννη Σγουρού

0

  

Συνάντηση εργασίας είχαν ο  Δημάρχοσ Σαρωνικού, Χρήστοσ Γκίνησ, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της διοίκησης του Δήμου Σαρωνικού με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκίνη και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο δημαρχείο Σαρωνικού.

Ο Χ. Γκίνης ενημέρωσε ενδελεχώς τον Γ. Σγουρό για τα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο καθώς και για ζητήματα υπερτοπικού χαρακτήρα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, υπογραμμίζοντας τον μείζονα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφέρεια στην επίλυσή τους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην απαραίτητη επέκταση του αποχετευτικού δικτύου, στην οδοποιία και τα απαιτούμενα κονδύλια για την αποκατάστασή της, στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των παραλιών, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην εγκατάσταση χλοοτάπητα στα γήπεδα Π. Φώκαιας και Αναβύσσου.

Στη συνέχεια ο Γ. Σγουρός υπογράμμισε την πολύ μεγάλη στήριξη που είχε δώσει στο Δήμο Σαρωνικού κατά τη διάρκεια της δικής του Περιφερειακής θητείας (2011-2014), με τη χρηματοδότηση σημαντικών υποδομών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Ράπτη, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κυριακόπουλος, Ευάγγελος Ζεκάκος και Χρήστος Τσιγαρίδας καθώς και μέλη της παράταξης του Γ. Σγουρού.

Μετά τη συζήτηση ο κος Σγουρός συνομίλησε με τους εργαζομένους του δήμου Σαρωνικού στο δημαρχιακό μέγαρο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ