Δράσεις καθαριότητας στις γειτονιές της Αθήνας: Εντατικές επιχειρήσεις από τα συνεργεία του δήμου

0

«Η Αθήνα δεν θέλει μόνο να αδειάζουν οι κάδοι. Θέλει νερό, θέλει σαπούνι, θέλει πλύσιμο. Κάθε μέρα και κάθε Κυριακή, με τις ειδικές επιχειρήσεις καθαριότητας σε όλες τις γειτονιές», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Αβραμίδης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Δήμου Αθηναίων με αφορμή την κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης την περασμένη Κυριακή στην «καρδιά» της Αθήνας, την Ομόνοια και τους δρόμους περιμετρικά της πλατείας.

Ομόνοια

Από άκρη σ’άκρη

Κατά την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμος Αθηναίων επιχείρησε επίσης στην πλατεία Πανδίωνος στα Ανω Πατήσια, την πλατεία Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι αλλά και την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στον Άγιο Παντελεήμονα, στο πλαίσιου του εντατικού καθημερινού προγράμματος φροντίδας και αποκατάστασης των δημόσιων χώρων.

Πλατεία Προφήτη Ηλία, Παγκράτι

Τα συνεργεία της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων δίνουν καθημερινή μάχη για καθαριότητα από άκρη σε άκρη με εργασίες τόσο καθαριότητας και απολύμανσης όσο και βάψιμο όπου χρειάζεται με ειδικά καθαριστικά και υλικά με μόνη μέριμνα την φροντίδα του αστικού εξοπλισμού και την παράδοση των πλατειών στις γειτονιές της πόλης καθαρές και περιποιημένες για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Άγιος Παντελεήμων
πλ. Πανδίωνος, Άνω Πατήσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ