Η μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια των παιδιών του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού «έζησε» ο Δήμαρχος Πειραιά

0

Τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από τα μάτια των παιδιών του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού «έζησε» ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Σταθμού.

Οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα και απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους, που με συγκίνηση παρακολούθησαν τη γιορτή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Χαίρομαι πολύ όταν επισκέπτομαι τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γιατί βλέπω ότι τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους είναι ευχαριστημένοι και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε σωστά.

Είναι χαρά για έναν δήμαρχο να βλέπει τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, να τραγουδούν και να χαμογελούν.

Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γίνεται πολύ καλή δουλειά, γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κα Ζηλάκου, τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Βασίλαινα και τις Προϊσταμένες για τη συστηματική δουλειά που κάνουν.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία για όλους».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο γιατί είναι πάντα αρωγός σε ό,τι κι αν χρειάζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Να ευχαριστήσω επίσης, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την καλή δουλειά που κάνουν τόσα χρόνια και κυρίως τα παιδιά. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία».

Στο τέλος της γιορτής ο κ. Μώραλης και η κα Ζηλάκου προσέφεραν στα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ