Κακοκαιρία στην Κρήτη: Αγωνία για την αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία

0

Με τη συμμετοχή δυτών της 3ης ΕΜΑΚ και του λιμενικού, συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού μιας γυναίκας που αγνοείται στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας, αφού παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί του Σαββάτου (15/10) το Ηράκλειο.

Η γυναίκα φέρεται να ήταν στο ίδιο όχημα που επέβαινε και ο άντρας που νωρίτερα εντοπίστηκε νεκρός.

Η κακοκαιρία κινείται πλέον ανατολικά πλήττοντας το νομό Λασιθίου. Στον απεγκλωβισμό 8 τουριστών κι ενός φύλακα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σητείας προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Συνολικά 30 άνθρωποι μεταφέρθηκαν από την πυροσβεστική σε ασφαλές σημείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννη Αρτοποιό ο οποίος συμπλήρωσε ότι μέσα σε μια ώρα η υπηρεσία δέχθηκε πάνω από 450 κλήσεις. Όπως είπε ο ίδιος η σφοδρότητα του φαινομένου υπερέβη όλες τις προβλέψεις.

Τα περισσότερα προβλήματα σημειώθηκαν στην Αγία Πελαγία και στη Λυγαριά στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Δρόμοι γέμισαν λάσπες, μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα, εξοπλισμοί και εμπορεύματα βρέθηκαν μέσα στη θάλασσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ