Κολωνός: Άλλη μία σύλληψη για το βιασμό της 12χρονης

0

Η υπόθεση των συνεχών βιασμών και της μαστροπείας στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, έχει ραγδαίες εξελίξεις, καθώς ένα ακόμη άτομο συνελήφθη και άλλα άτομα ταυτοποιούνται.

Ο συλληφθέντας φαίνεται να είχε βιάσει δύο φορές τη 12χρονη από τον Κολωνό. Είναι 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος προχώρησε στις εγκληματικές πράξεις στην περιοχή των Σεπολίων, και ομολόγησε πως γνώρισε το παιδί από την εφαρμογή και πλήρωσε για να το βιάσει. Οδηγείται στον ανακριτή.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει επίσης άλλα δύο άτομα, τα οποία παρουσιάστηκαν μόνα τους και είπαν πως πιθανότατα μιλούσαν με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής. Και οι 2 τους είναι γύρω στα 35.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως το καλοκαίρι μιλούσαν με κορίτσι που απ’ ότι καταλαβαίνουν ίσως να είναι η 12χρονη. Η αστυνομία κατάσχεσε τα κινητά τους για να τα ερευνήσει, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 33χρονου

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως ο 33χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ