Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για παιδοβιαστές της 12χρονης

0

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο μέτωπο των αστυνομικών και δικαστικών ερευνών για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο νέος κύκλος καταθέσεων της 12χρονης από τον Κολωνό έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα στην ομάδα των ψυχολόγων της Αστυνομίας που την παρακολουθούν και έχουν αναπτύξει στενή σχέση μαζί της και αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί σήμερα, ώστε τα πρόσθετα στοιχεία να παραδοθούν στην αρμόδια Ανακρίτρια για τις περαιτέρω ενέργειες.

Έως τώρα, υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί έξι άτομα για την υπόθεση, ανάμεσά τους και η μητέρα του παιδιού, ενώ από τα 13 άτομα που έχουν προσέλθει αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και έχουν δηλώσει ότι ενδεχομένως μιλούσαν με το θύμα στο «Blindchat» αλλά δεν βρέθηκαν μαζί της ποτέ, τρεις φαίνεται πως λένε ψέματα.

Δύο από αυτούς εντελώς διαπιστωμένα αφού προκύπτει από την ανάλυση των διαδικτυακών επικοινωνιών τους πως έκλεισαν ραντεβού μαζί της και για τον τρίτο υπάρχουν επίσης σοβαρές ενδείξεις.

Στο κορίτσι έχουν επιδειχθεί οι φωτογραφίες τους όπως και άλλων ατόμων που από την έρευνα προκύπτει πιθανή εμπλοκή τους με την υπόθεση ώστε να τα αναγνωρίσει η 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί όντως αναγνώρισε κάποια άτομα από αυτά που τις έδειξαν φωτογραφίες και έτσι αναμένεται ο νέος γύρος ενταλμάτων σύλληψης γι’ αυτούς, δηλαδή για τουλάχιστον τρεις και συνεχίζεται η έρευνα για τουλάχιστον 3-4 ακόμη πιθανούς υπόπτους.

Ανάμεσα στα άτομα που τις έδειξαν ήταν και ο αστυνομικός που ελέγχεται πειθαρχικά και φέρεται να είχε συνομιλήσει μαζί της στο «Blindchat», αλλά δεν τον αναγνώρισε ως άτομο με το οποίο τυχόν να έχει συναντηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ