Κυψέλη: Συγκλονίζει η αδελφή του 7χρονου: «Με τιμωρούσε συχνά, φοβάμαι, βλέπω εφιάλτες»

0

Οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα του 7χρονου στην Κυψέλη δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και η μεγάλη αδελφή του δολοφονημένου Ανδρέα, η Ιωάννα, κακοποιούνταν. «Την Ιωάννα την έσωσαν οι εκπαιδευτικοί, το δημόσιο σχολείο», τόνισε ο διευθυντής του σχολείου της.

 

Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου της Ιωάννας ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν τον εφιάλτη της. Το κοριτσάκι επί τρεις συνεχόμενες ημέρες, 14 έως 16 Μαΐου του 2018, απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σχολείο. Ο διευθυντής του σχολείου ανησύχησε και ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Με μακρυμάνικο στο σχολείο, για να μη φαίνονται οι μώλωπες

Στις 17 Μαΐου του 2018 και μετά από τρεις μέρες απουσίας, η μικρή Ιωάννα επέστρεψε στο σχολείο, με μακρυμάνικη μπλούζα, προφανώς για να μην φαίνονται τα σημάδια της κακοποίησης. Ωστόσο, αυτό κίνησε τις υποψίες των εκπαιδευτικών.

Από εκείνη την ημέρα η μικρή Ιωάννα απομακρύνθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Τι είχε πει η αδελφή του 7χρονου στην κοινωνική υπηρεσία

 

Εκεί τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας κατάφεραν να την προσεγγίσουν και έτσι τους εκμυστηρεύτηκε όσα βίωνε στα χέρια του τότε συντρόφου της μητέρας της και δολοφόνου του αδελφού της.

«Δέχομαι πολλές τιμωρίες, φοβάμαι. Βλέπω εφιάλτες. Δεν θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Ο μπαμπάς όσο ήταν μαζί μας, χτυπούσε τη μαμά. Φοβάμαι και τον μπαμπά» είχε πει το κοριτσάκι, σύμφωνα με πηγές.

Ωστόσο, να σημειωθεί, πως με γρήγορες διαδικασίες η μικρή Ιωάννα δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ