Με την Ελένη Βιτάλη γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της η Φιλοζωική Νέας Ιωνίας

0

Η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.) διοργάνωσε με επιτυχία μια μεγάλη συναυλία και λαχειοφόρο αγορά για καλό σκοπό προκειμένου να ενισχυθεί το έργο για τα αδέσποτα της πόλης.

Ανοίγοντας την εκδήλωση το Χορευτικό Εργαστήρι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και το Χορευτικό του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας, ταξίδεψε το κοινό νοερά σε τόσα όμορφα μέρη με το υπέροχο χορευτικό του.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Χρήστος Μακαρώνης, Γενικός Γραμματέας της Φ.Ε.ΝΙ. Ακολούθησε η Στέλλα Κοκοτζή, Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., με ένα σύντομο χαιρετισμό. Στη συνέχεια δόθηκε η σκυτάλη στους καταπληκτικούς καλλιτέχνες & μουσικούς και στον μουσικό υπεύθυνο της συναυλίας αυτής, πιανίστα, Κώστα Κοκοτζή.

Η βράδια έκλεισε με την ανεπανάληπτη, μοναδική, σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η οποία έκανε συγκίνησε το κοινό με τα τραγούδια της, την εξαιρετική της ερμηνεία.

Όλοι οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί ήρθαν αφιλοκερδώς για τους σκοπούς και στόχους του φιλοζωικού σωματείου, της Φ.Ε.Ν.Ι., αναγνωρίζοντας την προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελείται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ