Δήμος Περιστερίου: Ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις

0

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, ειδικές μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον μήνα Ιούνιο 2022, στο Άλσος Περιστερίου, στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών. Είσοδος Ελεύθερη Παντού.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, υπογραμμίζει: «Καλοκαίρι 2022, σμίγουμε και πάλι και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Οι καλοκαιρινές μας συναυλίες, παραστάσεις και συναντήσεις ξεκινούν και μας θέλουν όλους μαζί μια αγκαλιά, να γεμίζουμε το μαγευτικό Άλσος, τα θέατρα και την κεντρική Πλατεία Δημαρχείου, της αγαπημένης πόλης μας.

Όλοι εσείς βάζετε μόνον την πιο φωτεινή και αισιόδοξη καλοκαιρινή σας διάθεση.

Και η πόλη μας με την περίσσια την αγάπη της, θα προσφέρει απλόχερα σε όλους εσάς, συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, εντελώς δωρεάν και πάλι, τη χαρά, την ψυχαγωγία και την απόλαυση της φύσης, της τέχνης και του πολιτισμού, μέσα από καθημερινές και καλοφροντισμένες εκδηλώσεις.

Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες, άνθρωποι της γλυκύτερης έννοιας και της αδυναμίας μου, Καλό Καλοκαίρι σε όλους, παρέα με την ομορφιά της προσφοράς της πόλης μας και την μαζική συντροφική μας παρουσία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ