Μουσείο για την ελληνική Μυθολογία στη Νότια Κορέα: Επτά γκαλερί και αντίγραφο αρχαίου ελληνικού χωριού

0

Ένα μεγάλο μουσείο αφιερωμένο στην ελληνική μυθολογία θα συναντήσει κανείς εάν ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Νότια Κορεά και μάλιστα σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς της.

Το μουσείο βρίσκεται στο νησί Jeju, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με την κλασική ελληνική αρχιτεκτονική, το μουσείο παρουσιάζει αναλυτικά τους 12 Θεούς του Ολύμπου, όπως και άλλα σημαντικά πρόσωπα αλλά και γεγονότα της Ελληνικής Μυθολογίας.

Το μουσείο χωρίζεται σε επτά μεγάλες γκαλερί, που όλες εστιάζουν σε μια πτυχή της ελληνικής μυθολογίας, όπως η «Γκαλερί του Ολύμπου», η «Γκαλερί Αγάπης» και η «Γκαλερί Ηρώων».

Κάθε γκαλερί περιέχει λευκά γύψινα αντίγραφα επιβλητικών αρχαίων γλυπτών, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική Μυθολογία και Ιστορία τόσο στα κορεατικά όσο και στα αγγλικά.

Διαθέτει ακόμα ένα αντίγραφο ενός αρχαίου ελληνικού χωριού για να το εξερευνήσουν οι επισκέπτες, καθώς και ιστορικά ακριβείς στολές που μπορούν να φορέσουν, που τους βοηθούν να μεταφερθούν στο χρόνο στην αρχαία Ελλάδα.

Οι κριτικές των επισκεπτών του, μάλιστα, είναι εξαιρετικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ