ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης: Τοποθέτηση για το κλείσιμο υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

0

Τοποθέτηση για το κλείσιμο υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας έκανε με ανακοίνωση η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης.

Όπως αναφέρει στο κείμενο:

“Το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δήμο Πεντέλης αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης για την στήριξη της περιοχής. Το κατάστημα αυτό, είναι το μοναδικό που λειτουργεί στα πλαίσια του Δήμου που περιλαμβάνει 3 Δημοτικές ενότητες (Μελίσσια, Νέα Πεντέλη και Παλαιά Πεντέλη).

Το κλείσιμο του καταστήματος δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά όσων δεν διαθέτουν ψηφιακές δεξιότητες, επιφέρει ζημιά στους επαγγελματίες του Δήμου Πεντέλης που θα πρέπει να δαπανήσουν χρόνο και κόπο για να επισκεφτούν ένα κατάστημα της τράπεζας σε άλλη περιοχή.

Οι Τράπεζες, ανάμεσα τους και η Εθνική Τράπεζα, διασώθηκαν χάρη στις θυσίες του Ελληνικού λαού, ο οποίος πλήρωσε τις συνεχόμενες ανακεφαλαιοποιήσεις τους και κατά συνέπεια οφείλουν να υπηρετούν τον πολίτη και την υγιή επιχειρηματικότητα και της περιοχής της Πεντέλης.

Πρέπει να υψωθεί θεσμικό ανάχωμα στη συνεχή συρρίκνωση του αριθμού των τραπεζικών καταστημάτων, προστατεύοντας τόσο τις θέσεις εργασίας των υπαλλήλων όσο και τις ανάγκες της τοπικής επιχειρηματικότητας και των πολιτών του Δήμου της Πεντέλης.

Καταδικάζουμε το κλείσιμο υποκαταστημάτων από τις Τράπεζες, που οδηγεί σε συρρίκνωση του εργατικού δυναμικού τους και ταλαιπωρία των πολιτών. Καλούμε την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να αναθεωρήσει την απόφασή της για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος Πεντέλης.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ