Οργή για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη – «Δολοφόνοι» φώναξαν πολίτες στο Ηράκλειο μπροστά από το Blue Horizon

0

Ξεχειλίζει η οργή στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα στον απόηχο του σοκαριστικού συμβάντος στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης όπου μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν και έριξαν στη θάλασσα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, ενώ το πλοίο αναχωρούσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Όλα αυτά τη στιγμή που, όπως εξηγούν στο documentonews.gr, απόστρατοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, προκύπτουν βαριές ευθύνες του Λιμενικού Σώματος αλλά και «καυτά» τα ερωτήματα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης καταγράφηκαν σκηνές έντασης στο λιμάνι του Ηρακλείου, έξω από το αγκυροβολημένο πλοίο Blue Horizon, με τους συγκεντρωμένους πολίτες να φωνάζουν «δολοφόνοι».

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο της «Νέας Κρήτης», μεγάλη μερίδα του πλήθους που συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί για το πρωτοφανές έγκλημα, φώναζε «δολοφόνοι». Την ίδια ώρα, φαίνεται ο καταπέλτης του πλοίου να «σηκώνεται».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το Ηράκλειο, μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γίνονται σε Άγιο Νικόλαο (τόπο καταγωγής του εκλιπόντος) και Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ