Ο Δήμος Αθηναίων στο πλευρό των πλημμυροπαθών – Θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τη συναυλία του Στ. Ξαρχάκου στο Θέατρο του Λυκαβηττού, την Παρασκευή 15/

0

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο νέο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την Παρασκευή 15/9 θα διατεθούν για την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Τη διάθεση όλων των εσόδων από τη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο νέο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού που ανοίγει ξανά τις πόρτες του ύστερα από 15 χρόνια, αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων, ως μία πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η επιστροφή του εμβληματικού Θεάτρου στη ζωή της Αθήνας συνοδεύεται από μία ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή το έχουν απόλυτη ανάγκη.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την ώρα για να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνούν δύσκολες ώρες. Αυτή θα είναι μόνο η αρχή της συνδρομής μας», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 16/9 σε δύο σημεία

Παράλληλα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί Μπορούμε» θα συγκεντρώνει από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα σχολικά είδη τα οποία θα σταλούν στους μαθητές των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Τα σημεία συγκέντρωσης στα οποία μπορείτε να προσφέρετε τα σχολικά είδη, είναι τα εξής:

-Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ): Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 66

-Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων: Δομοκού και Φιλαδελφείας στον Σταθμό Λαρίσης (στάση Μετρό Στ. Λαρίσης).

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους θεσμικούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλία, προκειμένου μόλις εξειδικευτούν οι ανάγκες των πλημμυροπαθών να αναληφθούν και άλλες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ