Ο δήμος Πόρου στην 37η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2022

0

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Πόρου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου. Στην Έκθεση, στην οποία ο Δήμος συμμετείχε ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχαν συνολικά 335 εκθέτες από 18 χώρες και 115 hosted buyers από 35 χώρες, ενώ στο πλαίσιο της είχαν προγραμματιστεί περίπου 3.500 ραντεβού και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Στην Έκθεση ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Τάσο Φιακά, ο οποίος διενέργησε συναντήσεις με επαγγελματίες του Τουρισμού (hosted buyers) από διάφορες χώρες και από διεθνή media, ενημερώνοντας για το νησί μας και τις επιχειρήσεις του μέσω της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας ( visitporos.com ) και του έντυπου υλικού παρουσίασης του Δήμου.

Ο Δημοτική αρχή θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού για τη σταθερή συνεργασία σε όλες τις μεγάλες Εκθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ