Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέος ο 45χρονος “βιαστής με το τατουάζ” – Τι είπε στην απολογία του

0

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού ακόμα μιας.

Στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε την κατηγορία του βιασμού και της απόπειρας βιασμού. Φέρεται να είπε οτι είναι τυχαία περιστατικά που έλαβαν χώρα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εντοπίστηκε στον Αυλώνα Αλβανίας, όπου προσήχθη από τις Αλβανικές Αρχές και οδηγήθηκε στα σύνορα, όπου εκεί υπέγραψε την παράδοσή του στις Ελληνικές Αρχές και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη.

Στο μεταξύ, έχει προκύψει και μία τρίτη καταγγελία γυναίκας η οποία προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως το καλοκαίρι του 2021 στο Λουτράκι όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και ενώ βρισκόταν έξω με το σκύλο της, άτομο που μοιάζει στον δράστη, την ακολούθησε στον δρόμο. Εκείνη φοβήθηκε μπήκε βιαστικά στο σπίτι της και τον είδε να αυνανίζεται.

Η γυναίκα θα κληθεί και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για να εξεταστεί και να τις δείξουν φωτογραφίες του δράστη, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το ίδιο άτομο, οπότε επί του παρόντος η συγκεκριμένη καταγγελία τελεί υπό διερεύνηση.

Αυτό πάντως που αναμένουν οι Αρχές είναι ότι μόλις εκδοθεί η εισαγγελική διάταξη για την επίσημη δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη και των φωτογραφιών του, ενδεχομένως τότε να προκύψουν και άλλες καταγγελίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ