Περιστατικό bullying στη Χαλκιδική: Έδεσαν 16χρονο σε δένδρο

0

Τον ξυλοκόπησαν για να τους δώσει χρήματα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος στην περιοχή του δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, καταγγέλλοντας μάλιστα πως οι δράστες, δύο νεαρά άτομα, τον οδήγησαν σε δασική περιοχή και τον έδεσαν σε δέντρο.
Πιο συγκεκριμένα, το ανήλικο θύμα ανάφερε στην καταγγελία του ότι όλα έγιναν τη Δευτέρα, μέρα μεσημέρι, όταν συναντήθηκε με τον 18χρονο με τον οποίο γνωρίζονταν και εκείνος τον οδήγησε με τη μοτοσυκλέτα του σε μία ερημική δασική περιοχή.
Στη συνέχεια, ο 18χρονος έφυγε έφυγε για λίγη ώρα ενώ επιστρέφοντας έφερε μαζί του έναν επίσης ανήλικο 17χρονο. Οι δύο δράστες ξεκίνησαν από κοινού να τον εξυβρίζουν και τον απειλούν. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε το ίδιο το θύμα τον ακινητοποίησαν δένοντας τον σε ένα δένδρο ενώ τον απειλούσαν να τους επιστρέψει ένα ποσό χρημάτων που του όφειλε. Οι δύο δράστες δεν παρέλειψαν να ασκήσουν και σωματική βία στον 16χρονο στην προσπάθεια τους να τον τρομοκρατήσουν ώστε να τους δώσει τα χρήματα.
Ο 16χρονος μετά το περιστατικό ενημέρωσε τον πατέρα του και την ίδια ημέρα μόλις ημέρα υπέβαλε μήνυση εις βάρος των δύο ατόμων. Οι νεαροί αν είχαν αποχωρήσει από το σημείο εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αρναίας λίγο αργότερα και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, σωματική βλάβη και παράνομη βία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ