Προκήρυξη Δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού μίσθωσης κυλικείου 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης

0

Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό προκηρύσσει με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη πλειοδότη μίσθωσης του κυλικείου του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, τον οποίο θα διενεργήσει τριμελής επιτροπή.

Τακτικά μέλη

Α. Νικηφόρος Μπατζές, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, ως Εκπρόσωπος του Δήμου

Β. Διευθυντής/ντρια 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης

Γ. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης

Αναπληρωματικά μέλη:

Α. Τσακυργιάννης Βασίλειος, τακτικό μέλος της Σχολικής Επιτροπής, Δημοτικός Σύμβουλος Πλειοψηφίας, ως Εκπρόσωπος του Δήμου

Β. Υποδιευθυντής/ντρια 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, σε αναπλήρωση του Διευθυντή

Γ. Μέλος Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης

Καθορίζει τους όρους διαγωνισμού ως εξής:

Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη 24-08-2023 μέχρι τις 10.00 π.μ.. Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν στην αρμόδια για τη διενέργεια του διαγωνισμού Επιτροπή, και θα πρωτοκολληθούν στο πρωτόκολλο της Σχολικής Επιτροπής. Η διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών θα λάβει χώρα την ίδια μέρα ημέρα Πέμπτη 24-08-2023 στις 10.00 π.μ. στην έδρα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Γραμματεία της Σχολικής Επιτροπής Γυάλινο Κτίριο, Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

α) Φυσικά πρόσωπα καθώς και δημοτικά ή κοινοτικά νομικά πρόσωπα.

β) Πολίτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνώστες της Ελληνικής γλώσσας.

Δε γίνονται δεκτοί στο διαγωνισμό:

α) Όσοι απασχολούνται στο δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση.

β) Συνταξιούχοι.

γ) Όσοι έχουν κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο σύμφωνα με τα άρθρα 4, (παρ. 1, 2, 3 και 4), 5, 7, 8 και 9 του ν. 3528/2007 Φ.Ε.Κ. 26 τ.Α΄/9.2.07.

δ) Όσοι είναι ανάδοχοι εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού Σχολείου. Κατ’ εξαίρεση, γίνονται δεκτοί στον διαγωνισμό ανάδοχοι εκμετάλλευσης κυλικείου Δημοσίου ή Ιδιωτικού Σχολείου στην ακόλουθη περίπτωση: εφόσον εκμεταλλεύονται σχολικό κυλικείο, η σύμβαση μίσθωσης του οποίου λήγει πριν από την αναμενόμενη κατά την παρ. 4 έναρξη ισχύος της σύμβασης του εν λόγω διαγωνισμού.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

α) Έγγραφη αίτηση με πλήρη στοιχεία για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

β) Έγγραφη οικονομική προσφορά που εμπεριέχει το προσφερόμενο ποσό σε ευρώ για κάθε μαθητή, η οποία θα τοποθετείται σε ξεχωριστό από τα άλλα δικαιολογητικά κλειστό αδιαφανή φάκελο. Η προσφορά πρέπει να είναι καθαρογραμμένη χωρίς ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις. Τυχόν διόρθωση μονογράφεται από τον ενδιαφερόμενο. Η Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού κατά τον έλεγχο, αφού καθαρογράψει τη διόρθωση, τη μονογράφει και τη σφραγίζει. Η προσφορά απορρίπτεται, όταν υπάρχουν σε αυτή διορθώσεις, οι οποίες την καθιστούν ασαφή κατά την κρίση της Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

γ) Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας σε εκμίσθωση σχολικού κυλικείου από την αντίστοιχη σχολική επιτροπή.

δ) Πιστοποιητικό πολυτεκνίας από τον αρμόδιο φορέα.

ε) Πιστοποιητικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

στ) Πιστοποιητικό Εισαγγελίας ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος.

ζ) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου.

η) Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό καταβάλλεται ποσό εγγύησης τουλάχιστον πεντακόσια (500,00) Ευρώ ή αντίστοιχη εγγυητική επιστολή. Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού εκτός του υποψηφίου, στον οποίο κατακυρώθηκε η παραχώρηση του κυλικείου, ο οποίος πρέπει να καταβάλει συμπληρωματικά αντίστοιχο ποσό ή εγγυητική επιστολή που να καλύπτει συνολικά το τριάντα τοις εκατό (30%) του ετήσιου μισθώματος ως εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης. Το ποσό αυτό ή η εγγυητική επιστολή παρακρατείται καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης και επιστρέφεται μετά τη λήξη της άτοκα, πλην της περιπτώσεως καταγγελίας ή προώρου λήξης της σύμβασης, οπότε καταπίπτει υπέρ της Σχολικής Επιτροπής.

θ) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75) στην οποία δηλώνεται είτε ότι δεν είναι ανάδοχοι εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου είτε

ότι εμπίπτουν στην εξαίρεση της παρ. 3δ)

ι) Πιστοποιητικό δημόσιας αρχής από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητα γονέα μονογονεϊκής οικογένειας

ια) πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ, ΕΟΠΠΕΠ ή άλλων εναλλακτικών σχημάτων (ΕΣΥΔ)

Οι λοιποί συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν γνώση των δικαιολογητικών συμμετοχής από την Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού, κατόπιν εγγράφου αιτήματός τους.

Για τη συμμετοχή των δημοτικών νομικών προσώπων απαιτούνται όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά εκτός του πιστοποιητικού Εισαγγελίας, της υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 και του αποσπάσματος ποινικού μητρώου. Απαιτείται, όμως, επιπλέον αποδεικτικό έγγραφο του εξουσιοδοτούμενου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ατόμου. Τα δημοτικά πρόσωπα που συμμετέχουν πρέπει να έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας σχολικών κυλικείων εκ του καταστατικού τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ