Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός: Νταμπλ στο μπάσκετ μετά από 25 χρόνια

0

Πρωταθλητής της Α1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, για 13η φορά στην ιστορία της ομάδας, ο οποίος επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 στην σειρά των τελικών.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα των τελικών ο Ολυμπιακός επικράτησε 93-74 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και στέφθηκε έτσι πρωταθλητής για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην κορυφή της Α1 μετά την σεζόν 2015-16 όταν είχαν επικρατήσει των «πρασίνων» με 3-1 στην σειρά. Έτσι το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε το εγχώριο ντάμπλ, ολοκληρώνοντας μία εξαιρετική σεζόν στην οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι και ο Final-4 της Euroleague.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν νταμπλ μετά από 25 χρόνια και τα πράγματα ήρθαν έτσι, με αποτέλεσμα να γιορτάσουν αυτή την επιτυχία στην έδρα τους με τους φιλάθλους της ομάδας να είναι στο πλευρό τους.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Πρίντεζης μπήκε στο παρκέ για να αγωνιστεί για τελευταία φορά, όπως ακούγεται, με την φανέλα του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 12.000 φίλους της ομάδας οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ