Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτoυς Ίριδας και Μαλένας

0
Απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια, Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022. Η 33χρονη η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη από τον περασμένο Απρίλιο για την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη σύμφωνα με συμπληρωματική ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 9χρονη, όταν αυτή νοσηλεύονταν στο "Καραμανδάνειο" νοσοκομείο της Πάτρας. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας λίγο μετά τις 9 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση ανθρωποκτονίας των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδας και Μαλένας Δασκαλάκη.

Η μητέρα των δύο παιδιών σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται ως φυσικός αυτουργός να έβαλε τέλος στη ζωή της 3,5 ετών Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 και της 6 μηνών Ίριδας το Μάρτιο του 2021, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται οτι για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα του έκρινε πως η κατηγορούμενη θα πρέπει να καθίσει στο εδώλιο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού και πλέον αναμένεται ο προσδιορισμός της δίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ